Nikola Vlašić i Zlatko Dalić

 Profimedia
OTPAO ZA EURO

Glas naroda: Vlašića u reprezentaciji trebaju zamijeniti ili bivša ili sadašnja HNL zvijezda

Dalića čeka velika odluka, tko će upasti na njegov popis?
Piše: SNObjavljeno: 08. svibanj 2024. 21:48

Nikola Vlašić propustit će Europsko prvenstvo. Veznjak Torina i hrvatske nogometne reprezentacije obavio je prvo magnetsku rezonancu i saznao lošu vijest da će ga vjerojatno čekati pauza od dva do tri mjeseca, a nakon pregleda specijalista potvrđeno je da je ozlijedio hvatište aduktora zbog čega mora mirovati sedamdeset do devedeset dana. Izbornik Zlatko Dalić sada se može okrenuti drugoj opciji.

image
FABIO FERRARI/LAPRESSE FERRARIFABIO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dalić 20. svibnja objavljuje popis igrača koje vodi u Rijeku na pripreme, dok je rok za prijavu konačnog kadra na koji će računati u Njemačkoj 7. lipnja u 23.59. Izbornik, podsjetimo, ima pravo za Euro prijaviti 26 imena, a izostanak Vlašića otvara priliku za nekoga tko nije bio u prvom planu. Dalić ima na raspolaganju veliki broj veznjaka pa stoga nije za otpisati da bi umjesto Vlašića mogao priključiti dodatnog napadača.

U utorak smo se poigrali s mogućim opcijama za izbornika i u velikoj anketi Sportskih novosti vas pitali koga bi to Dalić trebao pozvati za Euro umjesto ozlijeđenog Vlašića.

image
PAUL ELLIS Afp

Izdvojili smo za vas 12 imena kao i opciju koja uključuje "nekog drugog", a nakon otprilike 4000 glasova (u trenucima pisanja ovoga članka) najviše je njih pripalo Toniju Fruku i Mislavu Oršiću.

Veznjak Rijeke i vodeći asistent SuperSport HNL-a dobio je 22 posto glasova i vodi "mrtvu" utrku s igračem Trabzonspora (21 posto). Treće je mjesto u našoj anketi zauzeo dinamovac Petar Sučić (11 posto glasova).

Anketu ćemo ostaviti otvorenom pa su promjene gore navedenih rezultata još uvijek moguće.

Linker
08. svibanj 2024 22:00