FIBA DODJELJUJE

Njemačka, Rusija, Litva i Libanon dobili pozivnice za SP

Svjetsko prvenstvo u Turskoj igrat će se od 28. kolovoza do 12. rujna, a gradovi domaćini natjecanja bit će Ankara, Kayseri, Istanbul i Izmir
Split, 021108.Kosarkaska utakmica 6 kola NLB liga - e, KK Split CO - KK Union Olimpija.Na fotografiji: najbolji prijatelji u razlicitim dresovima Rudez ( Olimpija) i Stipanovic (Split).Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX

Pozivnice za nastup na Svjetskom košarkaškom prvenstvu kojem će sljedeće godine domaćin biti Turska dobili su Njemačka, Rusija, Litva i Libanon.

Objavljeno je to na službenoj internetskoj stranici Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) pred ždrijeb skupina koji će se u Istanbulu održati 15. prosinca.

Dakle, reprezentacije koje će nastupiti u Turskoj su: Angola, Argentina, Australija, Brazil, Francuska, Grčka, Hrvatska, Iran, Jordan, Kanada, Kina, Libanon, Litva, Novi Zeland, Njemačka, Obala Bjelokosti, Portoriko, Rusija, Sjedinjene Američke Države, Srbija, Slovenija, Španjolska, Tunis i Turska.

Svjetsko prvenstvo u Turskoj igrat će se od 28. kolovoza do 12. rujna, a gradovi domaćini natjecanja bit će Ankara, Kayseri, Istanbul i Izmir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 09:52