ISTINA ILI LAŽ?

‘Nestvarni čovjek reptil‘ iz viralnog videa progovorio o incidentu: ‘Ja sam zapravo Lucifer‘

Video je, navodno, snimljen dok se avion America Airlinesa spremao poletjeti iz Međunarodne zračne luke Fort Worth u Dallasu

Problematična suputnica i ‘čovjek reptil‘

 Screenshot/tiktok/

Prošlih se nekoliko tjedana na društvenim mrežama širio video na kojem je uprizorena žena na letu American Airlinesa koja je vikala o suputniku koji je "nije stvaran" i "ne postoji".

Doduše, sada se na TikToku pojavio video gdje navodni suputnik kojeg je problematična žena opisala kao "nestvarnog" progovara o svom iskustvu s leta. U spomenutom videu, mistični "reptil u majici s kapuljačom" otkriva što je zapravo bilo u zrakoplovu i što misli o toj situaciji. Video je, navodno, snimljen dok se avion America Airlinesa spremao poletjeti iz Međunarodne zračne luke Fort Worth u Dallasu.

@modernmysticmm Women on plane leaves cause she sees a reptilian man in a hoodie and the man in the hoodie gives his side of the story #reptilianshapeshifters #conspiracytheory #conspiracytiktok #thisisfreemasonry ♬ original sound - ✞ Modern Mystic ✞

- Svijet je obišao video o ženi u zrakoplovu i svi su čuli priču o reptilu te "čovjeku koji ne postoji" u avionu. Zahvaljujući njoj i zakašnjelom letu, konačno sam stigao kući i mogu podijeliti svoje iskustvo - obratio se čovjek putem TikToka.

image

Živčani slom u avionu

- Sjedila je pored mene, bila je vidno pijana i primijetila moju majicu koja ima masonski logotip. Također, primijetila je i moj prsten, pa je imala nekoliko pitanja - objasnio je. Naime, čovjek tvrdi da pitanja nisu bila naporna i da ga je pitala zna li što znače i koja je svrha. Ukratko, objasnio sam joj da sam mason i kako učim druge o masonstvu na TikToku. Ubrzo je počela pričati o sotonizmu, ljudima reptilima koji vladaju svijetom... - prepričao je i objasnio da je tada stavio kapuljaču. Problematična sugovornica postajala je sve glasnija i glasnija.

Navodno, muškarac joj je u zrakoplovu rekao da je on zapravo "Lucifer" na što je osoba u sjedalu iza dinamičnog para "prasnula u smijeh". Naime, to se nije svidjelo problematičnoj suputnici koja je ustala te vičući objašnjavala svoje razloge zašto odustaje od leta.

- Kažem vam, izlazim iz ovog j*benog aviona i za to imam j*beno dobar razlog - urlala je žena i žurila prema izlazu.

- Svi vi možete mi vjerovati ili ne morate - je*e mi se! Ali kažem vama - onaj tamo čovjek nije stvaran! - rekla je histerična žena.

Na snimci se, potom, vidjelo kako se na njezine riječi svi putnici okreću prema stražnjem dijelu aviona kako bi vidjeli o kome to ona govori. U video na TikToku je muškarac rekao da je još razmijenio nekoliko riječi sa suputnikom koji se nasmijao na njihov razgovor i dodao da "masoni ne upravljaju svijetom, nego čak i svemirom". Također, na kraju je videa dodao da se ne smije vjerovati svemu što "čujete i pročitate na internetu".

Doduše, brojni korisnici TikToka i komentatori na internetu ne vjeruju u ovaj događaj, a ni priču da je upravo on osoba iz videa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 02:50