ŽIVOT JOJ SE PROMIJENIO

Pronađena žena koja je doživjela slom trenutak prije polijetanja aviona jer ‘putnik nije stvaran‘: ‘Zastrašujuće je!‘

Utvrđeno je da se radi o 38-godišnjoj djelatnici u marketingu Tiffany Gomas iz grada Dallasa u američkoj saveznoj državi Texas

Tiffany Gomas

 Screenshot/Tiktok

Identificirana je gospođa koja je početkom srpnja u zrakoplovu avioprijevoznika American Airlinesa vikala da jedan od putnika "nije stvaran", piše New York Post.

Radi se o 38-godišnjoj djelatnici u marketingu Tiffany Gomas iz grada Dallasa u američkoj saveznoj državi Texas.

Gomas živi u domu vrijednom 1,6 milijuna dolara u elitnoj četvrti Lakewood u Dallasu. Radi u tvrtki Elevate Brand Marketing. Studirala je Sveučilištu Oklahoma State.

Marketingašica je u četvrtak konstatirala da joj se život promijenio nakon incidenta.

- Zastrašujuće je to. Nešto postane viralno i sve se promijeni. Nitko ne zna tuđu priču i nitko ne bi trebao donositi bilo kakve sudove. Nitko ne zna kako stvari stoje - rekla je Gomas te dodala da je trenutno u konzultacijama s odvjetnikom.

Gomas je rekla da su joj mediji ispred kuće, da razgovaraju s njezinim susjedima te da joj kopaju po pošti.

Marketingašica je rekla da "toliko toga" u priči iz zrakoplova "nije točno", ali nije htjela objasniti što.

Mediji su ranije izvijestili da je Gomas policiji rekla da je njezinom ispadu koji je postao viralna senzacija prethodila svađa oko bežičnih slušalica AirPods.

Prema policijskom izvještaju, unatoč tome što je Gomas tvrdila da će izaći iz zrakoplova, na koncu ju je iz njega izbačena.

Policija je rekla da se viralni incident dogodio nakon što se Gomas posvađala s rodbinom s kojom je putovala. Gomas je rodbinu optužila da joj je ukrala slušalice.

- Gospođa (Tiffany Gomas) zatim je ustvrdila da zrakoplov nije siguran te da ne želi da isti poleti jer je vjerovala da neće stići do svoje destinacije - rekla je policija.

Putnici koji su se nalazili u zrakoplovu iz njega su izvedeni nakon incidenta koji je uzrokovala Gomes te nakon sigurnosne provjere ponovno u njega pušteni. Gomas se ponovno pokušala ukrcati u zrakoplov, međutim to joj nije omogućeno.

Gomas nakon incidenta nije ni uhićena ni privedena u policiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 13:44