DRAFT IZA KOMBIJA

VIDEO Pogledajte Čeha kako bježi od policije pri 100km/h ... na BICIKLU. Sve je snimio policijski presretač!

Kamere policijskog presretača u Češkoj zabilježile su biciklistu koji je na glavnom češkom autoputu D1 vozio oko 100 kilometara na sat
 YouTube

Na YouTube-u se pojavila jedna od najbizarnijih snimaka policijske potjere u povijesti. Kamere policijskog presretača u Češkoj zabilježile su biciklistu koji je na glavnom češkom autoputu D1 vozio oko 100 kilometara na sat, piše Gizmodo .

Policija je prvo zamijetila biciklistu kako se vozi iza bijelog kombija, oko 100 km/h, koristeći zračnu brazdu od kombija kako bi izbjegao otpor zraka. Policija je potom upalila sirene, a biciklist je pretekao kombi i usporio. Kada ga je policija pokušala presječi, biciklist ih je izbjegao i 'zakačio' se za drugi kombi, ovaj put crn. Tek nakon što se odvojio i od drugog kombija biciklist je usporio na 50-ak kilometara na sat, nakon čega ga je policija uspjela uhvatiti.

Inače, vožnja biciklom visokom brzinom iza drugog vozila nije toliko neuobičajena. I dok se 100 km/h može činiti kao mnogo gradskim biciklistima, vrijedi napomenuti da svjetski rekord drži Fred Rompelberg, trenutno najstariji profesionalni biciklist , koji je uspio postiči brzinu od 268,8 km/h vozeći iza drugog vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 06:12