SVAĐA, PA POMIRBA

Nesporazum je izglađen: Nataša Bekvalac i Sergej Trifunović više ne ratuju

 Goran Mehkek / Cropix

ZAGREB - Poznata pjevačica Nataša Bekvalac i glumac Sergej Trifunović više ne ratuju, javlja srpski Blic. Nakon svađe u glazbenoj emisiji “Hitorama" koja je postala YouTube hit bivši ljubavni par izgladio je nesporazum, ”Nije to sukob, takve stvari su u poslu uobičajene. Došlo je do nesporazuma na koji sam reagirala, samo što je to bilo pred kamerama. Svakog dana događaju mi se puno teže stvari. Naravno da sam riješila taj nesporazum, jer sve što počnem u životu - to i završim!“, objasnila je Nataša.

Da nije riječ o ozbiljnoj svađi, nego tek o anegdoti koja se “eto dogodila” potvrđuje izjava ljudi sa MTV-ja na kojoj se emitira “Hitorama”, ”Nakon reakcije Nataše Bekvalac na najavu Sergeja Trifunovića, koja je za nas tek jedna od mnogobrojnih anegdota sa snimanja, novogodišnja “Hitorama” je uspješno snimljena. Nije loše da se ovakva i slična “kreativna mimoilaženja “ događaju u procesu nastanka emisije u kojoj se glazba izvodi uživo jer je to samo znak da je svima bitno da gledatelji vide najbolju kvalitetu”, navodi MTV.

Razlozi zbog kojih je pjevačica burno reagirala na naizgled bezazlenu šalu golicaju maštu ljudi. Dok jedni smatraju kako je u pitanju tek dobro izrežirana reklama nove emisije na MTV-ju, drugi nagađaju kako je glumac na osobnoj razini htio napakostiti pjevačici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:43